Julen varar väl till påska?

Och nu är vi framme, vid påsk alltså. Våren är officiellt här, om än ovanligt sent. Så sent det kan bli på året närmare bestämt. Späckat i agendan som vanligt så här års. Alla kurser och aktiviteter drar igång efter vinterdvalan och det gäller att prioritera….. Kurs i tävlingslydnad på klubben förra helgen med ett gäng ambitiösa deltagare. T om långväga Maria och Agnes/Kim-sonen  Nemo deltog – jätteskoj! Jag älskar att hålla den typen av kurs, med förare som är målmedvetna och verkligen vill något och ett ämne jag brinner för. Kan snacka hur mycket som helst i ämnet tror jag:-) Kul hade jag/vi och jag skickar ett extra tack till Lotta som var hjälpinstruktör!  Vidare har Mari och jag startat vår jaktlydnadskurs åt SSRK och hunnit ha två träffar. Ett glatt gäng med trevliga och träningsbara hundar – kommer blir en supertrevlig kurs att hålla. Några Reducksare som deltar där och så även Älla, med husse i snöret.  Blir nog bra.

Så här trött blir man av att gå i skolan, man somnar med ett gosedjur i munnen. Fast det brukar hon göra, somna med gosedjuren  i munnen alltså. Hon är bra go den där lilla hundrackan.

Nu är det alltså skärtorsdag och Emma har både anlänt avgått från Ullströmerud. Till stan skulle ungdomarna så det blev tomt i huset. Här får vi väl ta och förbereda lite påskmat, både till familjens påskbord och till helgens sökläger som varar i dagarna två. Vi ska alltså träffa vårt härliga sökgäng, som helgen till ära är  utökat med ”sökfolk” från både när och fjärran. Vi ser ut att få underbart väder, bäst att packa solskyddsfaktor.

Vi syns på Blåkulla!

/Maria

11 kommentarer tillJulen varar väl till påska?