Ture

TJH (räddning) Reducks Ture Sventon ”Ture” f. 2014-03-03
(Vassruggens Ödha Runristare/NOJCH SEJCH TJH (RDH) Vassruggens Vade Brand)

12096491_1736110296620348_2987479667060396262_n  IMG_9820  2

HD: A
ED: Ua
PRA_1  och PRA_2 Normal/Clear
PRCD-PRA Normal/Clear
Ögonlyst Ua sommaren 2017
Funktionsbeskriven och genomgått BPH vid 15 mån ålder.
CV:
Certifierad tjänstehund räddning
Uppflyttad lkl sök
Uppflyttad klass B IPO-R ytsök
2 NKL B-prov

Ture är en ung hane med väldigt god arbetsmoral, vill ALLTID vara till lags och göra rätt och har mycket lätt att fokusera på sina uppgifter, när han jobbar så jobbar han.  Han är en relativt okomplicerad hane som älskar människor, är lätt att äga och ha kring sig, trots sin höga intensitet. Jag tänker jag att han i mångt och mycket också är en produkt av det vi skapat genom räddningsträningen, han SKA älska alla människor:-)

Som jakthund arbetar han i hög fart med god uthållighet och näsan är mycket begåvad. Mycket följsam och stadig.  Simmar gärna och fort men har inte överdriven vattenpassion. Ture är en mjuk kille som trots sin stora arbetslust går att föra med mycket små medel. Som räddningshund jobbar han snabbt.  men är inte dumdristig och anpassar sitt arbetstempo efter uppgift och underlag. Han har ett bra och uthålligt skall, ett stort figurantintresse och älskar att vara på jobbet! Som soffpotatis är han underbar:-)   Jag kan kort och gott sammafatta honom som min drömhund.

Räddningshundsträning har prio 1 för oss. Självklart kommer han också startas på B-prov och säkerligen ett och annat WT. Vi har i dags dato endast hunnit starta på ett B-prov, men vi har tiden för oss:-)