Hallå hallå

103 082
Jo, jag lever och jag har varit en dålig kennelmamma som slarvat med uppdateringarna på bloggen. Men ni ska veta att jag inte sitter och rullar tummarna på dagarna. Hinner inte riktigt med det administativa. Nu har dessutom laptopen hängt sig och behöver installeras om (när?) och på arbetsdatorn har jag inget bildredigeringsprogram. Lägger upp några helt oredigerade bilder, brukar annars ändra lite format och sådant tjafs…

Valparna mår toppen. De börjar verkligen bli livade och låter sig INTE nöjas med att tillbringa dagarna i en valphage längre…. De tjuter som mistlurar om de inte får komma ut och stäcka på benen lite. Vi försöker hitta lite nya ”leksaker” att utforska varje dag.  En sopkvast, lövkorg, lektunnel mm mm. Nyfikna och ganska orädda tycker jag. Instinkten att bära börjar ge sig till känna och just de lurviga fårskinnsleksakerna är poppis. Jag har en med ett långt handtag på – den är kul för en 3-4 valpar på samma gång:-) Visst börjar man se små personlighetsdrag men jag tycker inte att det är någon valp som sticker ut nämnvärt åt något håll – en jämn kull med små skillnader. Det kommer inte att bli så enkelt att hjälpa till att matcha valp till er spekulanter. Valptest bokat i påskhelgen, efter det får vi se om något särskilt visar sig.

Idag har det varit solsken på förmiddagen så vi har tillbringat en liten stund på altanen. När valparna började bli trötta tog jag in dem igen. JÖSSES så jäkla sura de blev.  -Skitkärring, skitkärring,  skrek de i kapp en låååång stund innan de slutligen somnade om (inomhus). Nu njuter jag av tystnaden och en kaffekopp och ska jobba någon timme eller två innan de drar igång nästa pass:-)

030    022

4 kommentarer tillHallå hallå

 • Katarina

  Åh underbara bilder <3
  Nä du är inte dålig kennelmamma. Fast jag vill se bilder så har jag full förståelse för att du inte har tid. Jag vill hellre att du ägnar dig åt valparna än att sitta vid datorn 🙂 10 st valpar tar tid <3
  Stor kram till bästa kennelmamman <3

 • Jessica

  Gud så goa :).. Bild längst ner en mini Tia :D?

 • Anna

  Vad dom förändras vecka för vecka… dom blir goare :-D& goare!:-)
  Vi längtar tillbaka till valphagen, bästa stället!!!

 • Ieva

  SÅ himla fina!
  Hittade din blog via nolimitobedience, ville säga hej! 🙂
  Jag går etapp 1 där och har en flattis 🙂
  Ieva