Halvtid

Kan någon tala om för mig vart dagarna tar vägen? 4 veckor gamla valpar och halvvägs till leverans. Ofattbart!
Nu börjar valpköparna bli otåliga förstår jag och agendan är ganska full de kommande veckorna. Det blir långväga köpare till de flesta, men huvudsaken är att det är rätt hussar och mattar, då spelar avståndet mindre roll. De kommer att få lite olika jobb;  blivande jakt- bruks-patrull och lydnadshundar. Kvar hos mig blir en gosse den här gången. Ture. Har haft en del otur, så jag tänkte  att det är bra med en målbild. En Tur-hund!

Bilder från veckan:
DSC_3889

DSC_3898

DSC_3947

DSC_3960

DSC_3976

DSC_3985

DSC_3968

4 kommentarer tillHalvtid

 • Katarina

  Åh vad jag längtar till i helgen 🙂

 • Jessica

  Men åh söta små <3:an..

 • Agneta

  Vad spännande med en Ture som får bo kvar hos er.
  Bilderna är helt underbara kan nästan känna valpdoften ända hit upp i norr.
  Är allt lite avundsjuk på alla som ska hämta en av dessa ljuvliga golden valpar snart. Men jag tror o hoppas att min tur kommer inom överskådlig tid.
  Ha det gott i valphagen!

  • reducks

   Hahaha. Agneta. Jag LOVAR att 10 valpar inte luktar hallon när man kliver upp på morgonen:-)