Hejdå sômmern

Ordet oktober låter inget vidare i mina öron, hösten är för det mesta en orgie i leriga och blöta hundar för min del, så just den månaden skulle man kunna stryka. Men nu är det bara att bita i det sura och installera en bra hunddusch i källaren, så ska nog den saken också ordna sig. Annars rinner tiden iväg som vanligt. Årets kennelträff har gått av stapeln och vi var ett glatt gäng den här gången också:-) Yngsta kullen har växt till sig under året, även om de fortfarande är barnsliga:-)

Kennelträff 2012
Mycket tid har har fortsatt gått till huset och nya företaget där jag driver kattpensionat och hundskola med bla en inomhushall som skall hyras ut till hundträning  under vinterhalvåret (bara konstgräset kommer på plats). Nu är sommaren över och gästerna glesat ut, så lite mer tid till hemsidan kanske kommer att finnas:-))) Vet av erfarenhet att den brukar få ett uppsving när det är dags för valpar annars, har förstått att de flesta valpspekulanter tycker att det är trevligt att följa med på ”hela resan”. Nu är det som bekant snart dags igen hoppas vi, kring december tror vi att Wiza ska löpa och i så fall har vi valpar under våren. Ska bli SÅ kul igen, det har ju gått 3 år sedan senast.

Nyss hemkommen från New York är jag också. 5 dagar semester mitt i hösten var inte dumt alls och vi hade otroligt fina dagar i den enorma staden. Mycket att se, mycket att shoppa – rekomenderas! Peter stannar kvar några veckor till för att jobba och lämnar mig här med alla jävla löv och fallfrukt som skall köras bort. Som kompensation ska han få jaga runt efter lite skor som jag sett ut och som kostar häften over there jämfört med Karlstad…

Lite höstbilder som avslutning kanske:


Som sagt, en orgie i lera och väta, men en skitig hund är en lycklig hund.
/Maria

 

4 kommentarer tillHejdå sômmern

  • Kul att få läsa blogg igen!
    Och KUUUL med valpar! Blir nog en jättebra kombination, han verkar trevlig.
    Ja, denna blöta, leriga höst – får köpa ny mopp igen…brukar vara ett säkert tecken.
    Syns nästa vecka – ser fram emot det!

  • Håller med M-L kul med blogg igen.. Nu när det är valpar på gång blir det säkert mer skrivet här också. Många som vill följa resan, man kommer ju ihåg de förra gångerna..
    Inte utan att man blir valpsugen nu !! Kommer att bli en jättefin kull helt övertygad..