Mitt i sommaren, mitt i livet och mitt i semestern

Här har varit tyst igen. Bloggeriet har undanskuffats av FB, det är ju så enkelt att sköta via ajfånen…. Dessutom har jag inte haft den fasta datorn inkopplad sedan flytten och det är på den jag har hemsideprogrammet.  Nåja, nu är det alltså dags att försöka sig på några rader.
Vi har ju som bekant (för de flesta) flyttat, och det är ju inte bara efter 20 år i samma hus, och dessutom med gott om förvaringsutrymmen. Nu börjar vi i vilket fall komma i ordning på nya stället och vi stortrivs! Jag har fått min apellplan och kurslokal och maken sitt garage och  källare – alla är nöjda och glada.  Bredband dessutom känns ju lyxigt – extra fint för mig som jobbar hemifrån för det mesta. Sommaren hittills har mest innehållit fix med huset. Vardagsrum och kök har fått en ansiktslyftning och nu känns det mer som vår stil 🙂 Nästa projekt blir att få bryggan på plats i sjön och ett rejält staket kring huset. Pust. Men det har blivit  KUL att greja med huset igen. Tyvärr vet jag att den känslan går över, så det är bäst att passa på nu:-) Några semesterplaner i övrigt ligger vi lågt med, det blir några kortare turer när andan faller på.

Hundarna har definitivt fått mindre träning än de är vana, men det verkar inte gå någon nöd på dem. Vi går ner till sjön och apporterar flera kvällar i veckan och kör lite linjer och diverse träning på gärdena när tillfälle ges. Ällas skadade sena har dessutom gett sin till känna igen, så just simning är den enda träning hon fått ägna sig åt sista veckorna. Detta med hennes skada (som jag faktiskt trott läkt helt till belåtenhet) har fått mig att tappa modet lite måste jag säga. Så himla tråkigt med denna fina och duktiga lilla hund, som vill så mycket. Efter semestrarna ska jag be att få henne påtittad av en duktig veterinär har jag tänkt, men fram tills dess blir det rehabträning som gäller igen. Suck.

Jag vet att flera väntar på besked ang kennellägret och det gör jag också. Pia, som ska vara instruktör, ska para en tik och väntar på löp. Svårt för henne att boka upp sig alltså… Hon är snart hemma från semestern och har lovat höra av sig till mig till veckan – hoppas jag kan återkomma med besked då. Maria och Nemo har förresten varit här på besök:-) Jäklar vilken snygg kille han blivit, vuxit till sig ordentligt sedan jag såg honom senast. Längtar efter att se alla ”mina busar”!

Nej, vet ni. Nu ska tant gå ut i trädgården och gräva ner en blomma som vi fått av grannen!

Ha en underbar fortsättning på sommaren!

1 kommentar tillMitt i sommaren, mitt i livet och mitt i semestern

  • Jessica

    Kul att läsa bloggen igen :)).. Verkligen ett toppen ställe ni köpt er :).. Ha en härlig semester!!
    kram Jessica & Wiza