7 veckor

Vips, så har 7 veckor gått och vi går in i sista veckan med gänget. Ofattbart. Det är ett gäng härligt positiva valpar med en riktigt skön attityd och jag älskar dem alla. Kommer (som vanligt) gråta floder när de reser. Men ni kan vara lugna, det går över och är inget personligt mot er köpare:-) Ni är valda med stor omsorg och jag litar fullt och fast på att mina darlingar kommer få det bra. Men det känns ändå i hjärtat när ens bäbisar åker!

Några bilder från senaste dagarna:
DSC_4264

DSC_4371

DSC_4354

DSC_4363

DSC_4349

3 kommentarer till7 veckor

 • Katarina

  fantastiska bilder 🙂 Så jag längtar <3

 • Mia

  Underbara bilder!Längtar tills vi får
  komma och hämta lilletassen!

 • Rosi

  Otroligt att det gått så fort 🙂
  Längtar till måndag 🙂
  Fantastiska bilder på underbara småttingar <3
  Nu börjar snart en spännande tid att lära känna lille Mio <3