Det börjar hända saker

Nu har de sovit och ätit i 14 dagar och saker och ting börjar hända.  Från och med kommande vecka kan jag räkna med att de blir betydligt livligare och mer krävande gällande arbetsinsatser från min sida:-)   Alla har öppnat sina ögon även om de förmodligen ser allt i en dimma än så länge. De har kommit upp på benen och går runt i lådan de korta stunder de är vakna inte äter. Det är alltid lika roligt när man börjar kunna urskilja lite olika personligheter och egenheter hos valparna.

Några bilder från veckan som gått;

053
Liten flicka.

052
Älla-style

010

 

3 kommentarer tillDet börjar hända saker

 • Rosemari

  Så söta dom är <3
  Å duktiga Älla som sköter om sina små så bra <3
  Längtar tills man kan komma å snosa på dom, 3 veckor kvar….

 • Øyann

  Så nydelige 🙂 Og for en dyktig mamma Älla er! 🙂

 • Ulla

  Jättesöta är de och det börjar ju bli små hundar av valparna nu Du fick dem under en underbar tid De kan börja vara utomhus i mitten av april och det är förhoppningsvis varmt och gött då! Jag hör av mig i början/mitten av april nån gång. Nosa på dem från mig!