Grattis!

Idag har vi många  att gratta!!!
Till att börja med fyller Bowiekullen 4 år idag – VAR tog de 4 åren vägen? Tia, Nova, Tara, Zigge, Crespo , Heffa och Rebell  – jag hoppas att ni får något extra gott att mumsa på  idag.  För att fortsätta,  gjorde Nemo under gårdagen ett fint MH och idag har Wiza och Räjza lydnadsdebuterat:-) Wiza och Jessica slog till med ett förstapris så där med en gång, 173 poäng (med en nolla i protokollet) – det är minsan inte kattskit. Räjza och Lotta var inte långt efter, men med en nolla även de, så räckte inte poängen riktigt ända fram, men ett andrapris på debuttävlingen är verkligen en bra prestation! OJ så stolt jag var där jag satt på första parkett tillsammans med Phia och var hejarklack. Så skönt det är förresten, att bara sitta och titta på. Nu var jag jäklig nervös ändå, det ska erkännas. Var nog inte helt stadig på handen när jag filmade ser jag nu i efterhand:-)

Wiza o Räjza

Annars har helgen rullat på som vanligt med allsköns bråte att pyssla med. Potatisen är i backen och hela landet har blivit inhägnat….. Tror inte jag behöver förklara varför.  Bakluckeloppis, lite hundträning och födelsedagsfika har vi också hunnit med, men sedan svischade det till och helgen tog slut?! Bara att sätta tänderna i en ny arbetsvecka. 

På återhörande!
/Maria

6 kommentarer tillGrattis!