juni, 2006

tisdag, juni 13, 2006 @ 00:00

Grattis alla ABBA-”valpar” som fyller 2 år idag, tänkt vad tiden går fort när man har roligt…
Här har livet varit jäktigt den sista tiden, två skolavslutningar (Emma har gått ur 9:an och Oskar 6:an), en examensfest för ÅK 9. Diverse klädinköp, frisörbesök – ja, ni vet, hela skolavslutningspaketet…
Söndagen tillbringades i Vänersborg på hundutställning. Agnes ställdes ut och fick ett 1:a pris i kvalité och det är vi jättenöjda med.
Nästa lördag är det lydnadstävling på hemmaplan,  och sedan tar vi nog lite ledigt ett tag!

Måste bara visa hur fina Emma och bästa väninnan Elin var till examensfesten. Excellenta betyg har de unga damerna  lyckats prestera, bra jobbat tjejer! Till hösten börjar Emma läsa Naturvetenskapligt program med samhällsprofil, en helt ny värld öppnar sig, det är nästan så att man skulle vilja vara ung igen (men bara nästan).

fredag, juni 9, 2006 @ 00:00

Och nu har Laban fått ett litet människosyskon, en liten grabb som heter Josef. Är de inte söta tillsammans?
Grattishälsningar till Marie och Andreas i Säffle!

Vidare har jag varit på apporteringshelg med Agnes, det var jätteskoj och hon skötte sig bra. Mindre bra skötte hon sig dock på dagens lydnadstävling… Vet inte riktigt om man skall skylla på värmen (runt 30 grader mitt på apellplanen) eller om det var ett allmänt hjärnsläpp?! Två nollor!!! Läggande och fjärr som hon annars gör superbra? Jag fattar ingenting…. Ja, ja det är väl inte meningen att man skall förstå allt heller.
Tack Susanne för kommentaren – ”Det är skönt att se att hon kan bete sig som en vanlig hund”.

 

Comments are closed.