Sista valpen ut

DSC_4607
Sista valpen ut ur boet var lilla Asti, men nu har hon flyttat hem till Anna och Jon.

Nu har lugnet lägrat sig och vi har bara Ture att ta hand om. Jämfört med att ha 10 valpar är det rena semester:-) Återuppbyggnad av Älla har startat. Hon har så klart  tappat både muskler och hull och måste få upp det innan vi kan börja jobba i någon större omfattning igen.  Jag har gjort slag i saken (har pratat om det jättelänge) och köpt en cykelkärra. En sådan där som man kan ha barn i efter cykeln. Nu kan vi alltså ge oss ut på cykelturer framöver och inte behöva lämna varken Agnes (som inte ska cykeltränas pga sin dåliga rygg) eller Ture hemma. Hur det ska gå till att lära Ture sitta stilla i den vet jag inte än, hoppas att coola Agnes har god inverkan…

Ture då. Vad han ska han bli när han blir stor? Förutom en stor snygg kille alltså. Förmodligen kör vi vidare på samma bana som tidigare, dvs en salig blandning av apportering, lydnad och brukssök. Det är ju så kul med allt, jag kan inte välja!!

DSC_4675

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hur söt får man vara?! Är redan helt tossig i den lille krabaten:-)

/Maria

1 kommentar tillSista valpen ut

  • Katarina

    Kan tänka mig att det är rena semestern. Så lugnt inne att ni hör när ni andas 🙂
    Må så gott från mig och Fröken Sprakfåle 🙂