Deckarna har anlänt

Så var dom då här, Deckar-kullen, födda igår, den 3 mars på förmiddagen. 6 tikar, 4 hanar blev det, men det fanns ytterligare 2 valpar i magen som inte klarade hela resan till livet. Vi är ändå mer än nöjda med 10 stycken. De föddes några dagar tidigare, vilket man kan gissa när det är en så stor kull. Mindre i storlek än vad vi är vana vid, men också det hade vi gissat:-) De är pigga och livliga och verkar helt krya så här långt. Jag har inte hört av mig till alla spekulanter än, vill vänta några dagar och se så att valparna är friska och klarar de närmsta dagarna innan jag lovar bort allesamman. Hoppas att ni förstår!

Nu blir det bråda dagar i huset om ett par veckor när dessa gryn växt till sig lite. Har dock turen att få Peters systerdotter här som PRAO v 14 – det kommer väl till pass:-) Tror förresten att hon är nöjd över det också, sämre PRAO kan man ha i ÅK 8… Än så länge är det lugnt dock, även om jag inte sovit många blundar i natt. Lite på helspänn för att kunna rycka in och hjälpa till vid behov, men det blir bättre bara man känner sig trygg med att allt fungerar som det ska.

Bild kanske kan vara på sin plats:-)
baljandag1

Jag ska försöka uppdatera bloggen med bilder ett par ggr per vecka framöver så att ni kan följa utvecklingen!

/Maria

3 kommentarer tillDeckarna har anlänt

 • Rosemari

  Dom ligger nästan som på röntgenbilden 😀
  Underbara är dom!!
  Nu börjar nästa väntan…..
  Först var det väntan på löp, sen parning, därefter ultraljud, sen valpning o nu valphämt 🙂
  Allt är som väntans tider o vääldigt låångt…..
  Puss på dom små o så söta Älla <3

 • Katarina

  Åh… underbart att få se dom. Härligt att höra att ni alla mår bra.
  Dessa 8 veckor blir nog de längsta i mitt liv <3
  kramar om er alla

 • Stort grattis Maria & Älla (och resten av familjen så klart) till en stor och fin valpkull!