2 veckor kvar

bild
Sådärja, 7 veckor har gått av dräktigheten och det är endast två kvar.  Allt rullar på som det ska men Älla börjar nu bli lite trött och vill ligga lite mer för sig själv. Hon slinker gärna ner i tvättstugan om källardörren står öppen och ligger där och vilar. Skrapat upp sig på näsan har hon gjort också,  men jag vet inte om hon bökat något bo eller om hon letat något ätbart:-) Älla har nu gått på mammaledighet på heltid och hänger bara med ut på rastningsrundor på gärdena bakom huset.

Valprum är iordningställt (där de ska sova när de växt ur valplådan) och själva valplådan ska sättas upp i sovrummet nu i helgen. Det känns som att allt är under kontroll så här långt. Vi har valpar väldigt sällan, vilket gör att det är lika spännande varje gång:-) När valparna väl är födda ska jag bli bättre på att uppdatera här på bloggen. Ni som är nyfikna kan också följa oss på facebook  som Kennel Reducks.
odin_sele
En liten bild på Odin i arbete slinker med också, ser så cool ut där han hänger:-)

Ha en fin helg!
/Maria

4 kommentarer till2 veckor kvar