God fortsättning!

Nu står vi inför nytt år och nya utmaningar, samt förhoppningsvis även nya ”Reducksare”.  Det är länge sedan sist och kombinationen är spännande,  som med stor sannolikhet ger  arbetshundar med det lilla extra och som med förtur kommer att säljas till dem med ambitioner och helst med hundvana sedan tidigare. Älla och Odin parades 2 och 3 januari och eventuella valpar bör anlända  vecka 10.

I övrigt är det en ganska annorlunda vinter i år, massor av plusgrader och massor av regn. Älla och jag har tagit tag i lydnadsklass 3 den senaste tiden och hon känns i det närmaste klar för start. Alla moment är inte 10:or men vi strävar på och har anmält till slutet av månaden. Nu beror allt på hur den lilla damen mår efter löpet…. I övrigt passar vi på att träna  signaler inför öppenklassens dirigeringsarbeten. På det viset är vintern bra,  barmarkt = träningsbart. I övrigt är det skit. Lera över allt och ingen is på sjön som annars brukar vara mitt favorittillhåll på vintern. Nåväl. Vi är inne på nytt år och kan börja längta efter både valpar och vår:-)
alla-odin3                                                                                                                        Älla och Odin

Ha en god start på året!
/Maria

3 kommentarer tillGod fortsättning!

  • Rosemari

    Det är såå spännande o fantastiskt 🙂
    Hoppas på många små gyllenpälsar 😀
    Nyss varit ute o spårat med Rebell o han är så himla duktig, så nu sitter en mycket nöjd matte på ett litet moln av lycka 😀
    Ha det bra!