Välkommen!

Kennel Reducks hälsar Furminator välkommen till huset och därmed kan vi ta farväl av ullig kastrationspäls i överflöd.  Tack för det. (Det fanns alltså en hundpryl ytterligare som jag behövde:-)

Annars är det vardag igen, fast kortvecka även den här veckan – det gillas. Sökhelgen var toppen, både mat, väder, hundar och sällskap visade sig från sin bästa sida (i alla fall i vår grupp, men jag tror att andra gruppen också var nöjda). Till och med lilla Älla börjar få kläm på vad man ska göra. Husse också i viss mån. Snart kan hon få byta tjänstetecken kanske?

Tia skötte sig utmärkt hon också. Bara något stopp vid smörgåsbordet för att ta en smakbit av fru älgs lämningar. (Fan för kastrerade hungriga tikar). Helgens sista pass gjorde hon lysande  och där orkade matte t om göra påvis på figgarna:-) Känner mig helt nöjd.

Nu koka kaffe och packa rygga. Dags för jaktlydnadskurs!

/Maria

4 kommentarer tillVälkommen!

  • Furminator är verkligen en ”måste ha-hundpryl”!
    En underbar helg har det varit!
    Tråkigt att jag missade träningen igår, kanske kan bli ett annat tillfälle? Längesen nu, vore kul att träffa er hela gänget! Vi syns imorrn!!!

  • Lotta, Crespo o Räjza

    Söta lilla Älla då… Klart hon ska få ett nytt eget tjänstetecken!! Var det inte husse som fixa ett så fint till Agnes?? Han har nog nåt nytt fint på gång till Älla skulle jag tro… 😉
    Hörs i morgon!!