April april

Jodå, blev allt lite lurad på fikarasten idag. Dock är dagen inte slut än….. Gillade skämtet på radion ang tämjning av bävrar att använda till skogsavverkning. Tror jag ska söka det jobbet- frågan är bara hur man klickar in en bäver? Inte med korv i alla fall.

Nu har alla Cornelisvalpar röntgats med strålande resultat – känns fint:-) Nu återstår mentalbeskrivning också så är de väl utvärderade sedan. Tyvärr visar det sig vara väldigt knepigt den här gången att hitta lämpligt datum. Vi får sikta in oss på att göra det efter sommaren. Fick ett mail igår med förfrågan om jag var intresserad av en valp. Gissa om jag var? Men nu får jag sansa mig. CruÄlla är bara barnet och vi får se vad det blir av henne först.

I eftermiddag blir det lydnadsträning  och i kväll kommer Emma och Ankan hem – skoj!!!

Ha en bra helg därute!
/Maria

8 kommentarer tillApril april