På hundfronten intet nytt

Vi går på lågväxel kan man väl kalla det. Tränar lite sporadiskt med Tia men det funkar inget vidare, hon är den typen av hund som skall gå för fullt (annars blir hon överladdad och träningen blir inte effektiv) eller så ska hon vila.  Lilla Älla går på sin tredje vecka i gips  (snart halvvägs!!!!) och det går riktigt skapligt. Hon har gått ner lite i varv och finner sig väl i situationen. Tyvärr fick hon skavsår och har varit tvungen att gipsa om en extra gång och är nu inne på det tredje gipset.  Hon röjer runt här nu med bamsetratten på huvudet och det gäller sig att hålla vägarna fria när hon susar förbi. Härom morgonen skulle hon på sedvanligt sätt säga ”god morgon” när klockradion startade. Först välte hon sänglampan och drog några böcker i golvet, därefter höll hon på att dekapitera mig med tratten innan hon slutgiltligen tog ett avstamp med gipsen i mitt mellangärde.  Jag vaknade.

Förra helgen tillbringades bla på Stockholms hundmässa och jistanes så mycket prylar man inte vetat om att man behövt:-) Nu hade vi så trevligt att vi genast bestämde att boka tågresa till Göteborg i januari, tills dess har nog tuggbensförrådet tagit slut och behöver fyllas på.

Inte många dagar kvar till jul heller. Det ska bli skönt med lite julmys med familjen och några exta lediga dagar:-) Det mesta är klart och jag känner ingen direkt stress – allt är som det ska alltså. Köket har fått ett facelift med bla nya vitvaror men det är i det närmaste klart, bara lite småfix med detaljer. Nästa steg i köksprojektet kräver snickare så det får vara till efter helgerna. Tyvärr, jag hade gärna fått det klart igår, är ju lite av den otåliga typen:-)

Ha en fin vecka!
/Maria

Comments are closed.