februari, 2006

onsdag, februari 22, 2006 @ 00:00

Fortfarande lika mycket snö och vi börjar bli rejält trötta på att ploga och pulsa i snö. Längtar efter våren!  Har börjat träna lite på momenten i lydn klass 2 och det mesta sitter skapligt. Behöver finslipa på bla inkallande med ställande och plats med dold förare, annars skall det nog funka. När det gäller apporteringsträning ligger vi mycket lågt, det blir några minnesmarkeringar och några linjetag längst den plogade vägen.

söndag, februari 5, 2006 @ 00:00

Nu är det verkligen länge sedan sidan uppdaterades, skäms på oss!
Allt knallar på som vanligt och det har faktiskt inte varit mycket att orda om… Mycket snö har vi här i Portila, det är svårt att ta sig fram annat än på plogad väg och inte går det att träna speciellt mycket i djupsnön heller, vi vilar oss i form 🙂
Lova har börjat fälla för fullt, vilket innebär att löpet borde infinna sig om någon dryg månad, vi väntar med spänning och hoppas på en valpkull i sommar. Planerna för Agnes är start i lydnadsklass 2 och fortsatt apporteringsträning. Jag är LITE sugen på att se hur Agnes skulle fungera som räddningshund, i mars blir det en prova-på och informationsdag, efter det får vi se om orken och tiden finns för sådan träning.

 

Comments are closed.