Vägglushund värmland

Vi erbjuder sök med Certifierad vägglushund

   

Vägglusen, Cimex Lectularius tillhör skinnbaggarna och är en mycket livskraftig och ovälkommen gäst i våra bostäder. Tyvärr ökar angreppen, ofta relaterat till vårt allt mer omfattande resemönster samt att de bekämpningsmedel vi använder idag är av en annan sort än då vi en gång lyckades utrota vägglusen i Sverige. Idag handlar vi dessutom mycket second hand och det är också ett sätt för vägglusen att transportera sig mellan olika bostäder. Vi får anta att vägglusen är här för att stanna och göra allt vi kan för att skydda oss. HÄR finns bra information för dig som ska ut och resa.

upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/8/87/Bed...

En vägglus är ljusskygg och vid ett mindre angrepp mycket svår att finna med blotta ögat då den enbart kommer ut på natten för att söka föda. En utbildad hund är då ett effektivt sätt att lokalisera förekomsten.
Vi erbjuder sök med certifierad vägglushund. Både vid misstanke, som rutinmässiga säkerhetskontroller av tex hotellrum, vandrarhem och campingstugor. Utöver det kan vi söka av er packade resväska vid hemkomst från resa.  För information: Maria Axelsson  070-3622175  eller maria@reducks.se