Vi har vår i luften!

Jaaaa, det börjar bli dagsmeja! Helt jäkla fantastiskt underbart. Det finns hopp om en vår alltså:-) Ligger fortfarande extremt lågt till på träningsfronten men vi tar i alla fall ett rapportpass varje helg. Inte riktigt lika kul som sök, men alltid något. (som han sa när han kom till Åmål).  Om inte annat  blir hundarna nöjda och vi får tillbringa några timmar ute i friska luften i goda vänners lag och få grillrök i kläderna.

Har  allt försökt träna lite lydnad också, men pga att det är så isigt överallt är det svårt att få till någon vettig träning. Peter ska gå jaktlydnadskurs med Älla i vår förresten – vi får väl se om han tröttnar eller om de rent utav kan komma någon vart?! Hundens kapacitet är det inget fel på, vi få se om makens tålamod är av samma kaliber….

Agnes/Kim-valparna är nu röntgade allesamman men vi väntar på sista resultatet. Fantastiskt bra resultat på kullen i sin helhet vilket känns oerhört glädjande. Även om man är aldrig så noga i sina val kan det slå fel. Än så länge är vi kanonnöjda över resultatet – det är härliga, friska och glada hundar.

Bur är beställd till ”firmabilen” och jag väntar och väntar på att den ska blir klar, känns inte så roligt om man skulle krocka och få tre golden som kommer farande över ryggstödet. För övrigt har vi en 18-åring som skall firas på måndag – HUR kan vår ”lille” fylla 18!!?!?!  Jag begriper ingenting….  Nåväl, man slipper arrangera barnkalas nu för tiden, men å andra sidan ställs det andra krav på födelsedagspresenterna….. (men han ska nog bli nöjd:-)

Nu ska jag ta och försöka få en eller några hundar trimmade tror jag. Det skulle i alla fall behövas fixas lite med tassar, klor och svansar….  Hur kul? Inte så värst, men man känner sig nöjd när man hör hur tyst de tassar fram över golvet när man är klar.

Ha det så fint i vårsolen!
/Maria
Ps, skulle haft med några bilder men det funkade inte! Kompletterar med det i kväll.

Comments are closed.