Grynen 2 dagar gamla

Nu är jag inte så glad alls…Skrev ett inlägg som försvann i och med att jag skulle spara det!!! Gah!
Nåväl jag börjar om från början.

Tiden går fort när man har roligt:-) Valparna är redan 2 dagar gamla. Efter att ha sovit ikapp en nattvaka samt städat undan och tvättat typ 100 handdukar och  filtar efter valpningen så börjar lugnet lägga sig. Valparna mår bra så här långt, de äter, sover, bajsar och växer – som valpar i allmänhet alltså. Agnes är pigg och smal igen:-) Men har ett juver som är väl stinnt. Jag har masserat det lite under natten och nu på morgonen och jag hoppas att det kommer släppa. Att lägga dit en valp är inte så enkelt, det är helt enkelt svårt för dem att greppa om det är så stinnt – men vi jobbar på det.

Det kommer inte att bli något intensivt bloggande framgent men jag ska försöka skriva några rader och lägga ut några bilder så ofta jag hinner, börjar med dessa två.

Dagens mingelbild:

En av flickorna:

Ha en trevlig helg!
/Maria

Meddelanden (11)

Lotta o Crespo:

Jag tycker du är jätteduktig med bloggandet!! Till skillnad från mej….

Skönt att höra att de växer och frodas! Håller tummarna för att det släpper för Ankan så hon slipper mjölkstockning!! Nu bär det av till skogs för lite uppletande tillsammans med Phia och Heffaklumpen! Hörs och syns snart igen!!

A nnica wuopio:
Grattis oj vilka underverk. Känns det skönt att det är över. Det måste vara nervigt innan allt är klart. Är alla valparna tingade? Kanske får göra ett besök hos dig när dom vuxit till sig lite. Krama Agnes från oss. Annica Hundarna

Jessica:
Vilka underbara bilder, förstår det att du har mycket att göra.. Skönt att höra alla växer och mår bra!! Ha en trevlig helg ni med.. Höres!!

Namn:
Tja i valplådan. Prova att värma en fuktad handduk i micron. Lägg den ej för varm på juvret ett tag. Kan hjälpa+ massage. Nästan så jag kan känna valplukten ända till Uppsala. Ha det bra//lisa

Rosi:
Dom lyser verkligen upp tillvaron i det gråa o trista vädret
Så skönt att ni mår bra allihop!
Ha det bra!
Kramar från oss i Falun

Phia & Heffa:
Hmmm.. Om du tycker att du bloggar för sällan, då gör jag det typ aldrig.. hehehe..
Tack för underbara bilder (som alltid) mycket behagligt att vila ögonen på!
Ses på sönd!

Pia:
Lustigt! Tänkte på dig senast igår och undrade om det blivit några valpar Och så öppnar jag min gästbok och vips så har jag svaret! Jätte grattis till bebbarna! Om jag inte har vägen förbi, så får jag väl lov att ta mig en sväng ändå. Har ju aldrig sett små goldenvalpar förut. Men underbart söta såg de ut i alla fall. Ha de så gött i helgen och hoppas du får sova lite, själv ska jag ut och jobba hela helgen/ Kram pia

Margot:
Grattis till valparna! Nu kommer jag att titta in på sidan ofta för att följa deras utveckling, Lycka till i fortsättningen, / kram Margot på Silveric

Göran o Tara:
Grattis!
Lycka till med de små raringarna. Med sådan mor o far kan det bara bli bra i livet för de små knytena. Du är fantastisk som orkar! Vi har ju själva haft ett par kullar tidigare så vi vet om allt arbete innan det är klart för leverans.
Hur tar Tia alla nykomlingar till sig?
Kram/och lycka till!

Laban (ABBA) & co:
Grattis grattis vad roligt! 😀

Anne-Lie:
Stort grattis till sju små underverk!!!
Kramar, Anne-Lie, Jack och Micka

Comments are closed.