5 dagar gamla

Sötare och sötare för varje dag! Inte riktigt lika mycket sork över dem längre:-) Mycket tid har gått åt till Agnes de senaste dagarna. Det spända juvret har masserats och masserats och masserats…. Värmts (tack för tipset om handduk i micron Lisa!) och masserats. Lördag eftermiddag drog jag in till Karlstad och köpte en bröstpump – fungerade utmärkt även på en golden! Söndag morgon var juvret mjuk och fint. Nu hoppas vi att det håller sig så.

Här nedan lille ”Stålis”, dvs stålmannen som kom ut sist.

Och här har vi ytterligare en liten gosse (de är ju några stycken:-)

Agnes har börjat komma ur lådan några kortare stunder per dag, det är väl skönt att få sträcka på sig lite. Hon är jättepigg och till och med på bushumör när hon tar sig tid. Tia har varit väääldigt nyfiken på vad som piper i lådan men Agnes har inte låtit henne ens komma i närheten av grinden till sovrummet. Men så igår kände hon väl att det plötsligt var ok, så Tia fick sticka in huvudet och kika under uppsikt av Agnes.  T om Fido har fått ta sig en titt på hennes underverk. Jag ska be Peter lägga ut en liten filmsnutt på händelsen i fråga, själv vet jag inte riktigt hur man gör…

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=xR2z5RJD5Ds&hl=sv_SE&fs=1&]
Nu hinner jag inte mer idag, over and out!

/Maria

Meddelanden (10)

Mari & Nypon:
Gaaah, den lille gossen längst ned, han vill nog flytta till Skruvstatorp. Guuuud vad söt. Ses snart.

Ingrid o gänget:
Stort grattis 🙂 Vilka små underverk. Du kan tro att jag blir sugen på en liten goldenkille när jag ser dessa små godingar. Ha det bra och krama Agnes från oss.

Phia & Heffa:
Med risk för att bli tjatig……
”JAG VILL ÅXÅ HA EN”
Dom är helt ljuvliga..!!

Jessica:
Är ju såå roligt när ni lägger ut bilder på dom.. De är ju bara för goe .. Längtar….

Mats:
Trodde Fido hade fått nog av ”sork”………

Lotta o Crespo:
Helt underbara!! Kikar förbi nån dag med löneförmånen…..

Maria S:
Åh vad underbart söta dom är. Han med den lilla svarta nosen är helt bedårande. Jag tycker inte de har någon likhet med sorkar alls….. Härlig film på kattens försök att hoppa ner och kolla de små sötnosarna. Mamma vaktar verkligen sina små bebisar, med all rätt.

Marie-Louice:
Ååååhhhh! De är för söta när nosarna svartnar! Ser nästan ditmålade ut… Ha det gott!

Lisa:
Halloj. Vad bra att mina BB/Gyn tips funkar.Har haft mycket nytta av mina jobbkunskaper vid några valpningar. Vi är ju ganska lika. Ha de gott i valplådan/Lisa

Jessica:
Tänk att dom är 1 vecka redan . Vad fort det har gått..

Comments are closed.