mars, 2006

lördag, mars 25, 2006 @ 00:00

Nu har vi tre löptikar i huset och håller tummarna för att det blir en lyckad parning som resulterar i ett gäng små-huliganer:-). Hanen denna gång kommer norrifrån, heter Trewater Bollinger, och finns att läsa mer om på sidan som heter planerad kull.. Eftersom Agnes också löper blir det till att lämna återbud till den inplanerade debuten i lydnadsklass 2, det får vänta lite…

onsdag, mars 8, 2006 @ 00:00

Internationella kvinnodagen.
Skönt med lite nysnö, eller hur?… Taket på Skruvstadparken (där vi träffats på valpträff och GRK träff)  har rasat under snömassorna, och vi som bokat in danser och aktiviteter under hela sommaren, jättetrist! Vår traktor orkar inte längre få undan snömassorna och hundarna kan bara promenera över staketet, de märker inte ens att det är ett staket under…

Lova har ännu inte börjat löpa, det borde vara dags inom några veckor, vi väntar…
Jag har anmält Agnes till både lydnads och jaktprov under våren. Fick dock besked idag att jaktproven under april och maj kommer att ske med dummies pga fågelinfluensan. Det känns jättetrist när det nu äntligen är dags att komma ut på prov med Agnes. Inget att göra åt dock, säkerheten framför allt!Under våren kommer jag, tillsammans med Mari Nälsén att hålla kurs i jaktlydnad samt valpkurs, den som är intresserad kan titta vidare här: http://www.ssrkvarmland.se/

 

Comments are closed.